(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqola taʼlim tashkilotlarida boshqaruv usul va uslublarini takomillashtirish haqida boʻlib mavzu yuzasidan tadqiqotchi olimlarning fikr va mulohazalari chuqur oʻrganib chiqildi. Boshqaruv samaradorligini yanada oshirish haqida ma’lumot berilgan.