(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada Maktabgacha taʼlim tashkilotlarini boshqarish va rejalashtirish bugungi kunning dolzarb vazifalardan sanaladi. Maqolada maktabgacha taʼlim tashkilotlarida rahbarlik va boshqarishning yangi innovatsion usullari toʻgʻrisida fikrlar bildirilgan.