(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ikkinchi tilga oʻrgatishda tarbiyalanuvchilarning taʼlimiy va tarbiyaviy kompetensiyalarni tarbiyalanuvchilarda xorij tajribalari asosida shakllantirish taʼlimiy faoliyatlarni samarali tashki qilish haqida aytib oʻtilgan.