(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalarning inklyuziv ta’lim rivojiga ta’siri, shu jumladan, inklyuziv ta’limning ochiq, adolatli, moslashuvchan va samarali bо‘lishida raqamli texnologiyalarning о‘rniga oid tahliliy mulohazalar о‘rin olgan.