(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqola xalqaro munosabatlarning transformatsiya bo‘layotgan davrda Barqaror Rivojlanishni ta’minlashda bolalar xuquqlarini O‘zbekiston misolida barcha jaxon maydonidagi davlatlar strategiyasida xuquqiy tomonidan ko‘rib chiqilishiga bag‘ishlangan