(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqola maktabgacha ta’lim tashkilotlarida ekologik tarbiyaning bolalarning shaxsiy rivojlanishiga ta’sirini kompleks o‘rganishga bag‘ishlangan. Global ekologik muammolar sharoitida kelajak avlodda ekologik ong va madaniyatni shakllantirish bugungi kunning dolzarb masalasi ekanligi tahlil qilingan.