(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu tezisda «Tibbiy biologiya Umumiy genetika» fanini o’qitishda innovatsion texnologiyalarni tadbiq etishdan foydalanishda ilm-fan va texnologiyalarning tezkor rivojlanishi, fanlarga singdirilgan faol bilimlar, yangiliklar bilan izchil tanishtiri borishi, talabalarda hayotiy va kasbiy faoliyatni tashkil etish uchun zarur ma’lumotlarni izchil, uzluksiz, ularning maqsadli shakllanishlariga erishish zaruriyati masalalari talqin qilingan.