(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Клиник фармакология фанидан амалий машғулотларда талабанинг ўқув-амалий ишини ташкил этиш орқали талабанинг қўлланилаётган препаратларнинг самарадорлиги ва хавфсизлигини таҳлил эта билиш, турли патологик ҳолатларда рационал фармакотерапия комбинацияларини баҳолаш ва тўғри қарор қабул қилиш компетенциясини ривожлантириш имконини беради.