(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Xalq tabobati muqobil tibbiyotning bir qismi bo’lib, u xalqdan avlodga o’tib kelayotgan kasalliklar, davolash usullari va vositalari to’g’risidagi bilimlarni o’z ichiga oladi. Xalq tabobati atamasi milliy an’analarga qarab: ikki xil ma’noda qo’llaniladi