(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
So‘nggi yillarda tibbiyotda tabiiy manbalarga asoslangan dori vositalariga bo‘lgan qiziqish ortib bormoqda. Xalq tabobati insoniyat tarixida eng qadimiy davolash tizimlaridan biri bo‘lib, u o‘simliklar, hayvon mahsulotlari va tabiiy minerallarga asoslangan