(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Og‘iz bo‘shlig‘i yallig‘lanish kasalliklarida “Herbal Clear” fitoqo`shimchasining kompleks terapiyadagi klinik samaradorligini baholash, uning yallig‘lanishga qarshi, antimikrob va regenerativ jarayonlariga ta’sir mexanizmlarini o`rganish.