(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu tezisda hozirgi kunda ko‘plab davlatlarda sabzavot ekini sifatida qo‘llanilib kelinayotgan indau o‘simligining dorivorlik xususiyatlari va uning tarkibi, foydalilik xususiyatlari haqida ma’lumot berilgan.