(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada geografiya darslarida media va vositalardan foydalanishning nazariy asoslari, amaliy imkoniyatlari va duch kelinadigan muammolar yoritilgan. Media vositalari orqali o‘quvchilarning bilim olishga bo‘lgan qiziqishini oshirish, geografik jarayonlarni vizual shaklda ko‘rsatish va interfaol ta’limni rivojlantirishning samarali yo‘llari tahlil qilinadi. Shuningdek, o‘qituvchilar uchun metodik tavsiyalar berilgan.