(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqola boshlang’ich sinf matematika darslarida sun’iy intellektdan foydalanishning didaktik imkoniyatlari va metodologik jihatlarini kompleks tahlil qiladi. U Sun’iy intellekt vositalarining ta’lim jarayonini shaxsiylashtirish, o’quvchilarning matematik tushunchalarini chuqurlashtirish va o’qituvchilarning kasbiy faoliyatini qo’llab-quvvatlashdagi salohiyatini ko’rib chiqadi.