(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada turizm industriyasining globallashuv sharoitida qanday rivojlanayotgani, uning milliy iqtisodiyot va iqtisodiy xavfsizlikka ta’siri, shuningdek, O‘zbekiston tajribasi misolida ayrim jihatlar tahlil qilinadi.