(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu tadqiqotning maqsadi — viloyatda bolalar orasida uchrayotgan Streptococcus pyogenes bilan bog‘liq infeksion kasalliklarning tarqalish darajasini, ularning klinik kechish shakllarini va mikrobiologik xususiyatlarini chuqur o‘rganishdir. Tadqiqotda asosiy e’tibor kasallikning yoshga oid o‘ziga xosliklarini, klinik ko‘rinishlarning og‘irlik darajasi bilan mikrobiologik ko‘rsatkichlar o‘rtasidagi bog‘liqlikni aniqlashga qaratilgan