(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada Yangi O‘zbekiston davrida ilm-fan sohasini rivojlantirishga bo‘lgan e’tibor hamda erishilgan ijobiy o‘zgarishlar haqida ma’lumotlar keltirilgan.