(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur tezisda innovatsiyalarni kengaytirishni davlat tomonidan qo‘llab-quvvatlashning me’yoriy asoslari chuqur ilmiy tahlil qilinadi. Innovatsion rivojlanish siyosatida huquqiy bazaning ahamiyati, iqtisodiy mexanizmlar, institutsional tuzilmalar va ularning barqaror innovatsion jarayonlarni ta’minlashdagi roli yoritiladi