(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada laboratoriya sharoitida Staphylococcus aureusning koloniyada o’sish sharoitlarini, uning o’sishi uchun zarur ozuqaviy muhitlar va bu ozuqa muhitlarida rivojlanishini o’rganildi va “Kani-Lab” va “Ftizlatriya va Pulmonologiya Markazi” laboratoriyalarida tajriba ishlarini olib bordik.