(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada asinxron motorlarni chastota o’zgartirgich yordamida boshqarish, dvigatel rejimida ishlaydigan asinxron mashina, boshqariluvchi Asinxron elektr dvigatelni yaratish asosiy muammolari va ishlab chiqarish qo’llaniladigan dvigatellar haqida ma’lumotlar berilgan.