(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Shukur Xolmirzayev mahoratli ijodkopr bo’lish barobarida o’z asarlarida tilning xilma-xil xususiyatlarini namoyon eta oldi. Xususan, yozuvchi ijod namunalarida tarix manzarasini aks ettirish maqsadida istorizmlardan unumli foydalangan. Ushbu maqolada shu xususda so’z yuritiladi.