(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ушбу маколада муаллиф томонидан пора олиш-беришда воситачилик килиш жиноятининг умумий тавсифи, ушбу жиноят учун жавобгралик белгилашнинг хукукий асослари ва шартлари, жавобгарлик белгилашнинг ижтимоий зарурати хусусида суз юритилган. Шунингдек, пора олиш-беришда воситачилик килиш учун жавобгарлик белгилаган хориж давлатлари тажрибаси тахлил килинган ва бу буйича конунчиликка таклифлар баён килтнган.