(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Asosiy foyda oluvchilar intellektual va jismoniy kapitalni etkazib beruvchilardir (innovatorlar, investorlar, aktsiyadorlar). Foyda va qadriyatlar platforma effekti tufayli oz sonli odamlarning qo‘lida bo‘ladi. Buning oldini olish uchun birgalikda raqamli innovatsiyalar orqali raqamli platformalarning foydalari va xavflarini muvozanatlashingiz kerak.