(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Jurnallar jurnalistikaning anʼanaviy va zamonaviy omillarga tayanadi. Hozirgi milliy matbuotimizda nashr etilayotgan jurnallar oʻtmishdagi eng yaxshi anʼanalar asosida faoliyat yuritmoqda. Mazkur ilmiy maqolada jurnallarda ixtisoslashuv haqida so‘z boradi.