(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada elektrolit eritmalarining elektr o’tkazuvchanligi haqida soʻz yuritilgan. Termodinamikaning yutuqlaridan foydalangan holda kimyoviy tajribalar o’tkazmasdan turib kimyoviy muvozanatlarni hisoblash mumkinligini ko’rsatilgan.