(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy va an’anaviy kasblarning afzalliklari va kamchiliklari tahlil qilingan. Yoshlarning kasb tanlash jarayonida qisqa muddatli daromad bilan uzoq muddatli istiqbolni uyg‘unlashtirish zarurligi ta’kidlangan. Prezident Shavkat Mirziyoyevning yoshlar siyosati, davlat dasturlari va farmonlari asosida zamonaviy kasblarning jamiyatdagi o‘rni ochib berilgan.