(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
"Ikki eshik orasi" - atoqli yozuvchi Oʻtkir Hoshimov qalamiga mansub, oʻzbek adabiyotining zabardast asarlaridan biridir. Roman inson umrining tugʻilish va oʻlim oraligʻidagi ziddiyatga, qonli urush jabr - sitamlar chekkan xalq hayoti keltirilgan. Asarda oilaviy munosabatlar, jamiyatdagi illatlar, insoniylik va mehr - muhabbat kabi mavzular teran yoritilgan.