(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Сут бези саратони ташхиси билан масофавий гамма нур терапия қабул килган, қон клиник тахлилида ўзгариш кузатилган беморларда Г-КСФ (Филграстим) нинг афзаллигини ўрганиш.