(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Сўлак бези саратони нисбатан кам учрайдиган ўсмалар сирасига киради ва барча бош–бўйин локализацияли ўсмалар орасида тахминан 10–15% ни ташкил этади. Уларнинг клиник кечиши ва морфологик кўринишлари хилма-хил бўлиб, диагностика ва даволашда индивидуал ёндашувни талаб этади.