(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Suyak to‘qimasi o‘smalari zamonaviy onkologiyaning eng murakkab va ko‘p qirrali masalalaridan biri hisoblanadi. Bu patologik jarayonlar suyak to‘qimasining turli strukturalaridan - osteoblastlar, osteoklastlar, xondrotsitlar, suyak iligidan kelib chiqishi mumkin.