(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada jamiyatda iqtisodiy tafakkur rivojida shaxs erkinligining tutgan o‘rni ilmiy tahlil qilingan bo‘lib unda shaxs erkinligi iqtisodiy faoliyat, innovatsiya va raqobatbardoshlikni rag‘batlantiruvchi asosiy omil sifatida ko‘rsatilib, uning iqtisodiy taraqqiyotga bevosita ta’siri yoritilgan.