(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy oilalarda totuvlikni ta’minlash masalasi ijtimoiy, ma’naviy va madaniy omillar asosida tahlil qilinadi. Oilaviy barqarorlik jamiyat taraqqiyotining negizlaridan biri hisoblanadi. Tadqiqot davomida oilada totuvlikni ta’minlovchi asosiy omillar – o‘zaro hurmat, ma’naviy qadriyatlar, muloqot madaniyati, yoshlarning oilaviy hayotga tayyorgarligi va ota-onalar mas’uliyatining dolzarbligi ko‘rib chiqiladi.