(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada globallashuv jarayonlari, sivilizatsiyaviy taraqqiyot inson tafakkuri, jamiyat rivojiga ko‘rsatadigan ta’siri, hamda hozirgi zamon sivilizatsiyasining muhim o‘ziga xos xususiyati yoritilgan.