(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada iqtisodiy islohotlar va transformatsiya sharoitida O’zbekistonda qurilish materiallari sanoati korxonalarining raqobatbardoshligini oshirish masalalari ko’rib chiqilgan. Raqobatbardoshlik tushunchasi, uni baholash mezonlari hamda ichki va tashqi bozorlarda ustunlikni ta’minlash yo’llari tahlil etilgan