(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada banklarda kredit berish jarayonida sug’urta amaliyotini takomillashtirishning ahamiyati tahlil etiladi. Tadqiqotda sifatli va miqdoriy usullar qo‘llanilib, natijalar sug‘urta xizmatlarining samaradorligini oshirishga qaratilgan yangi yondashuvlarni taklif etadi.