(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Regress majburiyatlar nima va fuqarolik huquqida bu qanday ishlaydi, burgungi kunda regress majburriyatlar dolzard mavzu bo‘lib, zamonaviy tashkilotlar, sug‘urta kompaniyalari ham bundan samarali foydalanishadi.