(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada mamlakatimizda investitsiya muhiti barqarorligini ta’minlash, qimmatli qog‘ozlar bozorining milliy iqtisodiyot investitsion muhitiga ta’sirini oshirish shuningdek, moliya bozorining iqtisodiyoga jalb qilinayotgan xorijiy investitsiyalarni kengaytirishga ta’sirini oshirish va milliy iqtisodiyotga chet el investitsiyalarini jalb qilishni faollashtirish yo‘llarini takomillashtirishga yo‘naltirilgan muammolar ko’rib chiqilib ularga takliflar kiritilgan.