(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolani yozishdan maqsad nerv to’qimasining shakllanishi tuzulishi va inson hayotidagi ahamiyati.Shu jumladan nerv to’qimasining inson organizmidagi vazifalari masalan axborotni qabul qilish, uzatish, va unga javob qaytarish bundan tashqari bilim olish, eslab qolish, tajriba to’plash funksiyalari ham nerv to’qimasi orqali amalga oshiriladi va bularni hosil qiluvchi to’qima va hujayralar vazifasi ham muhimlidir.