(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
ushbu maqola neyrografika nima ekanligi, inson ruhiyatiga qanday yordam berishi va bundan tashqari qanday mavzularda aynan shu neyrografikani qo‘llash mumkinligi haqida bayon etilgan.