(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada xorijiy tilni o‘qitishda o‘yin va multimedia texnologiyalarining ahamiyati, ularni amaliyotga tadbiq etish yo‘llari hamda bu texnologiyalar orqali ta’lim samaradorligini oshirish masalalari yoritilgan. Tadqiqotda zamonaviy texnologik vositalardan foydalanish orqali talabalar til ko‘nikmalarini rivojlantirishda erishilgan natijalar va ilg’or xorijiy tajribalar tahlil qilingan.