(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada avtobus bekatlariga qo’yiladigan umumiy texnik talablari keltirilgan. Shuningdek, maqolada aholi sonining oʻsishi va harakatchanligi oʻzgarishlarni hisobga olgan holda jamoat transporti bekatlarini rejalashtirish, avtobus bekatlarini loyihalash sohasidagi normativ-huquqiy bazani takomillashtirish, yoʻlovchi tashish logistika tizimini rejalashtirish va rivojlantirish muhimligi taʼkidlangan.