(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Хоразм вилоятининг ўтлоқи аллювиал тупроқлари шароитида бажарилган дала тажрибасида такрорий экин сифатида етиштирилган Молдавский 257 СВ дурагайидан энг юқори дон ҳосили (44,5 ц/га) минерал ўғит N175P105K70 кг/га меъёрда қўлланилганда эришилган.