(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada sug’oriladigan o’tloqli allyuvial tuproqlari sharoitida takroriy ekin sifatida mosh yetishtirishning o’ziga xos xususiyatlari, tuproq unumdorligini oshirirsh va oziq-ovqat havfsizligini ta`minlash haqida bayon qilingan.