(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada sudon o’tining chinbayskaya-8 navining qo’shimcha poyalar hosil qilishiga Geogumat biostimulyatorining gektariga 1.2 l me’yorida qo’llash boshqa me’yorlaga nisbatan ijobiy natija berganligi olib borilgan tajribada isbotlandi. Etolon qilib olingan Fertilayf biostimulyatorining gektaoriga 0.7 l me’yorida qo’llash tajribalarda ijobiy natija bergan.