(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada sudon o’tining urug’larini dala sharoitida unuvchanliga ekish sxemasi va biostimulyatorlar me’yorining ta’siri o’rganildi. Fertilays biostimulyatori etolon sifatida gektariga 0.7l qo’llash urug’larning unuvchanligiga ijobiy natija berganligi aniqlangan bo’lib, Geogumantning gektariga 1.2l qo’llagan me’yor o’simlik urug’larini unuvchanligiga ijabiy tasir berganligi olib borilgan tajribalarda aniqlandi.