(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada Xorazm viloyati sharoitida kungaboqarning NS OLIVA F1va KK-60 navlarining poya balandligini o’sishi dinamikasini o’rganish borasida olib borilayotgan ilmiy izlanishlar natijalari keltirilgan.