(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada g‘o‘zaga zarar yetkazadigan hasharot Bemisia tabaci Genn. haqida gap boradi. To‘g‘ri g‘o‘zaga zarar yetkazadigan hasharotlar ko‘p va turli tuman ammo ko‘pchiligi tunlamlar ya’ni kapalaklar ularning qurtlari bo‘lsa bu maqoladagi Bemisia tabaci, Teng qanotlilar turkumi (Homoptera) vakili bo‘lib, u g‘o‘zaga zarar yetkazishi, bioekologik xusisiyatlari va unga qarshi kurash choralari ochib berilgan.