(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu tezisda Artioshok o‘simligining sistematikasi va uning morfologiyasi ya’ni barglari, guli, urugʻi, mevasining tuzilishi va kimyoviy tarkibi haqida ma’lumotlar berib o‘tilgan.