(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Мазкур мақолада Goji (L. chinense ва L. barbarum) ўсимлигининг Наманган вилояти шароитида етиштириш технологияси, экиш схемалари, суғориш усуллари, турли тупроқларда ҳосилдорлик даражасига таъсири ўрганилди. Тадқиқот натижаларига кўра, мўътадил суғориш шароитида юқори ва экологик соф ҳосил олиш мумкинлиги аниқланди.