(untitled) (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasining barqaror rivojlanishiga erishishida iqtisodiy, ijtimoiy va ekologik barqarorlik omillari chuqur o‘rganilib, mamlakatda amalga oshirilayotgan islohotlarning samaradorligi yoritilgan. Xususan, O‘zbekistonning uzoq muddatli barqaror taraqqiyotiga erishishning asosiy yo‘nalishlari doirasida ma’lumotlar berilgan.